Muutama päivä on kulunut niin, ettei tämä blogi ole mielessä käynyt. Nyt tartun taas toimeen.

Sairasloma jatkuu ja stressi alkaa painaa päälle, kun ei pysty pihalla rapsuttamaan. Ainoastaan siellä pystyy istuskelemaan ja kevään tuloa ihailemaan.

Muutaman päivän jo olen outoa kaveria seuraillut. Useamman kerran päivässä etuoven edessä parkissa olevaan autooni on punarinta yrittänyt. Ensin tämä ystävä lentää läheiseen mäntyyn, siitä siirtyy auton etu-sivuikkunan reunalle. Nokkii ikkunaa, lentää sivupeilin päälle. Takaisin ikkunan viereen, sitten sivupeilille. Parhaimmillaan 15 minuuttia yhteenmenoon ja lauantaina 7 eri kertaa kaverin touhuissaan huomasin. Noin metrin päähän linnusta olen päässyt touhuja seuraamaan. Edes kanssani sitä ihmetellyt Kake-koira ei lintua häirinnyt. Pitää muistaa laittaa autonikkuna aina kiinni, ettei sottaa autoa sisältä. Molempien etuovien kohdalta auto on välillä aika sottainen. Olisi mukava tietää mikä tuon touhuilun tarkoitus on!

Vappu on jo huomenna, mutta valmisteluja ei juurikaan ole tehty. Taikinan vaivaus ei tule onnistumaan, joten yritin eilen kaupasta katsella paistovalmiita munkkeja. Olipa yllätys kun huomasin, että yhtä ainoaa pakkausta ei vakkarikaupassa enää ollut. Hyllyt loistivat tyhjinä. Pitää tänään tarkistaa muista kaupoista. Sima sentään on viileäkaapissa valmiina!

1509730.jpgValkovuokkoja on pihan reuna-alueet tynnä.